Conference League

Τσέριν: «Φεύγουμε με δύο βαθμούς λιγότερους από αυτούς που ελπίζαμε - Έπρεπε να βάλουμε και δεύτερο γκολ»

Ο Άνταμ Τσέριν στάθηκε στην αστοχία του Παναθηναϊκού, τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί άμεσα και αναφέρθηκε στην αξία της νίκης για την αυτοπεποίθηση.

Ναι μεν, αλλά από πλευράς Άνταμ Τσέριν, αναφορικά με την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με την Μπόρατς

Με τον Σλοβένο μέσο να επισημαίνει ότι το «τριφύλλι» είχε κάποιες καλές φάσεις και θα μπορούσε να σημειώσει και ένα δεύτερο τέρμα, αλλά και ότι άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στην Μπάνια Λούκα, με αυτό το 1-1!

«Ξεκινήσαμε καλά και σκοράραμε νωρίς, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και είχαμε καλές φάσεις και για δεύτερο γκολ, έπρεπε να σημειώσουμε και δεύτερο τέρμα. Δεχθήκαμε δυστυχώς την ισοφάριση και φεύγουμε με δύο βαθμούς λιγότερους από αυτούς που ελπίζαμε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιους καλούς συνδυασμούς, το πιο σημαντικό όμως, είναι το αποτέλεσμα. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς αν και υπήρχαν καλές στιγμές», είπε αρχικά ο Τσέριν, μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV.

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να αυξήσουμε τον χρόνο που θα παίζουμε καλό ποδόσφαιρο πάνω από τα 60 λεπτά. Η αυτοπεποίθηση έρχεται όταν παίζεις καλά και πολύ περισσότερο όταν κερδίζεις. Είμαστε σε μια κατάσταση που δεν είναι η καλύτερη, δύσκολη. Να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε το συντομότερο δυνατόν και να μη χάσουμε άλλους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Έχουμε μια καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x